Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
sobota, 19 kwietnia 2025 14:46

Kebab "Doprawiony Pancio" po trzech miesiącach od "Kuchennych rewolucji" już nie działa. Co dalej z retkińską knajpką?

Pamiętacie retkiński lokal z kebabem, w którym "Kuchenne rewolucje" przeprowadzała kilka miesięcy temu Magda Gessler? Niestety, "Doprawiony Pancio", którego prowadził Damian Kułaczkowski, już nie działa.
Kebab "Doprawiony Pancio" po trzech miesiącach od "Kuchennych rewolucji" już nie działa. Co dalej z retkińską knajpką?

Musiałem zamknąć knajpkę głównie z powodu wysokich rachunków - mówi właściciel.

Szuka nowego miejsca

Jednak 24-latek nie odpuszcza i zamierza wznowić działalność. Jest w trakcie poszukiwań nowego lokalu.

Chcę otworzyć "Doprawionego Pancia" gdzieś bliżej centrum - mówi pan Damian. - Tak jak wcześniej, głównym daniem będzie kebab. Nie jest jednak łatwo znaleźć fajne miejsce.

"Kuchenne rewolucje" nie pomogły

Właściciel retkińskiej knajpki przyznaje, że udział w "Kuchennych rewolucjach" nie pomógł mu szczególnie w rozpromowaniu lokalu ani w utrzymaniu go na rynku. Owszem, przez kilka dni po emisji programu w telewizji zainteresowanie nim wzrosło, jednak nie trwało to długo.

Mimo wszystko uważam, że nie był to zły pomysł - mówi Damian Kułaczkowski.

Teraz czas na pizzerię

Niebawem rewolucji Magdy Gessler doczeka się inna łódzka restauracja. W trakcie przeprowadzania zmian jest pizzeria "Hot Devil Pizza" przy ul. Limanowskiego. Na razie jednak właściciele nie mogą zdradzać żadnych szczegółów dotyczących tego, co się dzieje - nie znają nawet daty emisji programu z ich udziałem.


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Mario 28.08.2023 22:00
No ciekawe czy pociągnie w nowym miejscu

Marian 28.08.2023 21:03
A ja się nie dziwię, za dużo tych kebabów, szczególnie na naszej Retkini. Już wystarczy naprawdę... ile można

Nirvana65 28.08.2023 21:05
Biznes jak każdy inny, ciekawe jakbyś się ty odnalazł w robieniu kebaba, Marianku

Precelek 28.08.2023 21:11
no chyba nie ma wielkiej filozofii w zrobieniu kebaba, bułka, mięso i sos, wymieszać i zjeść, tylko na ostrym radzę nie brać, bo wtedy koniecznie wizyta w Castoramie po nowy tron. Czasy takie, że nawet kebaby upadają, siwy dym...

Nepal23 28.08.2023 22:04
Kebabów nigdy za dużo. Byle były dobre i otwarte do późna

Nepal23 28.08.2023 22:04
Kebabów nigdy za dużo. Byle były dobre i otwarte do późna

Krystyna 28.08.2023 21:01
Szczerze to się dziwię, taki fajny chłopak. Może się odnajdzie w innym świecie, trzymam kciuki. Krysia

Aga 28.08.2023 20:49
Zawsze mi szkoda, kiedy upada lokalny biznes.